Άρθρο: «Τι Παπανδρέου, τι Βενιζέλος; Ίδια γεύση και με τους δύο».

Άρθρο: «Τι Παπανδρέου, τι Βενιζέλος; Ίδια γεύση και με τους δύο».

Άρθρο του Θεόδωρου Καράογλου στον blokoteam.blogspot.com

Άλλη μια απόδειξη του γεγονότος, ότι το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει την ίδια πολιτική του, κοροϊδεύοντας τους πολίτες, αλλά και τα ίδια του τα στελέχη, αποτελεί η ψηφοφορία της Κυριακής. Μια ψηφοφορία, η οποία αποτελεί τραγέλαφο. Μετά τους υποθετικούς 1.000.000 ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ του 2004, τις 780.000 του 2007, τώρα προσπαθούν να μας πείσουν, ότι η συμμετοχή ξεπέρασε τους 200.000 ψηφοφόρους. Σε μια εσωτερική διαδικασία, όπου δεν ελέγχεται παντελώς τίποτα, όπου παρουσιάζεται ένας και μοναδικός υποψήφιος, όπου η αλαζονεία και η αμετροέπεια υπερίσχυσαν.

Η διαδικασία και το ποσοστό του 97%, που έλαβε ο ένας και μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, θύμισε Βόρεια Κορέα ή ακόμη και εποχή Τσαουσέσκου. Η καθεστωτική αντίληψη και νοοτροπία είναι πασιφανή. Ο κ. Βενιζέλος, βασικός συνυπεύθυνος της εγκληματικής και αδιέξοδης πολιτικής του ΠΑΣΟΚ και ένας από τους εμπνευστές της επικίνδυνης πρωτοβουλίας για το καταστροφικό δημοψήφισμα, μετά τη δεδομένη επικράτησή του, έδωσε υποσχέσεις για αποκατάσταση όλων των αδικιών, που προκάλεσε ο ίδιος και η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, αποδεικνύοντας ότι είναι άξιος συνεχιστής του προκατόχου του Γιώργου Παπανδρέου. Με υποσχέσεις για όλους και για όλα, επαναλαμβάνει τις ίδιες καταδικασμένες πρακτικές, επιβεβαιώνοντας, ότι «τι Παπανδρέου τι Βενιζέλος», η κατάσταση παραμένει ίδια και απαράλλακτη.

Ο νέος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, πριν καν στεγνώσει το μελάνι της «εκλογής» του, εγγυάται την ανάκαμψη και την ελπίδα, τη στιγμή που ο ίδιος ως πρωτοκλασάτος Υπουργός και η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ανέκοψαν την ανάκαμψη στη χώρα μας και έσβησαν κάθε ίχνος ελπίδας από τον Έλληνα πολίτη. Εγγυάται την οικονομική ανάπτυξη, την κοινωνική δικαιοσύνη και την πολιτική σταθερότητα, όταν ο ίδιος και η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ οδήγησαν τον Ελληνικό λαό σε κατάσταση πλήρους ανασφάλειας και αστάθειας. Όταν ο ίδιος και η Κυβέρνηση, της οποίας ήταν σημαίνων στέλεχος οδήγησαν τον Ελληνικό λαό σε πλήρη εξαθλίωση. Κάνει λόγο για εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης και ανόρθωσης της Ελλάδας, όταν η Κυβέρνησή του δεν άφησε τίποτα όρθιο δυο χρόνια τώρα. Ο κ. Βενιζέλος προσπαθεί να μας πείσει, ότι εγγυάται την πορεία και το μέλλον της χώρας, όταν ο ίδιος και η Κυβέρνηση Παπανδρέου ισοπέδωσαν κάθε έννοια δικαιοσύνης, αξιοπρέπειας, υπερηφάνειας και αλληλεγγύης για το έθνος μας.

Το συμπέρασμα κοινοφανές:

 «τι Παπανδρέου, τι Βενιζέλος; Ίδια γεύση και με τους δύο».